fbpx

Bliv boss i dit arbejdsliv 

og få masser af mening og fuld indflydelse

Mentorforløb for professionelle kvinder

Din situation

Du kan kan genkende en eller flere ....

 • Jeg savner mening i mit arbejdsliv - og jeg synes ikke, det jeg har prøvet virker. 
 • Jeg er i tvivl om, hvad der er rigtigt for mig -  skal jeg virkelig starte helt forfra eller lave noget helt andet?  
 • Jeg føler mig fanget i trædemøllen, selvom jeg godt kan lide mit arbejde, så er det som om jeg ikke kan bestemme. 

Du ønsker

Du kan genkende en eller flere ....

 • Jeg ønsker at mærke mening i mit arbejde - så jeg kan føle, at jeg bidrager uden at miste mig selv eller mit helbred.
 • Jeg drømmer om at mærke, at jeg har styringen og lykkes med at sætte grænser i mit arbejdsliv - uden at skulle være hård eller lave om på mig selv.
 • Jeg ønsker klarhed om min retning videre - og jeg er klar til at gå vejen!

Bliv boss i dit arbejdsliv

og få masser af mening og fuld indflydelse

Kom med på

Mentorforløb for Professionelle Kvinder

Så kan det her snart blive din virkelighed

Jeg ved nu, hvad der skal til for, at jeg oplever mening i mit arbejdsliv (mit menings-DNA).

Jeg har et nyt og solidt fundament for mit professionelle virke - og kan sætte mine grænser klart på en let og naturlig måde.

Jeg kender min retning og ved, hvordan jeg skal navigere autentisk, så det giver mening og uden det stresser mig.

Jeg har en langt stærkere professionel bevidsthed - som jeg mærker er MIG - så jeg kan bidrage og være passioneret med god samvittighed og uden at blive drænet eller være usikker. 

Jeg føler klart, at jeg har magten over mit arbejdsliv og står ved mig selv på en helt ny og rolig måde.

Sådan forgår mentorforløbet

Forløbet strækker sig over 6 måneder over 4 moduler, så du har god tid til din proces. 

Du følges hele vejen gennem en kombination af 1:1 forløb + gruppeforløb,
så du kan nyde godt af det bedste fra begge verdener.

Vi starter 2. april 2020 med fælles kick-off.

Struktur

1

modul 1 - Slip Bagagen & Gør plads

For at du kan skabe et arbejdsliv, hvor du selv er boss og oplever masser af mening og fuld indflydelse, skal du have justeret dit mindset som professionel. For at kunne det skal du have ryddet ud i dine gamle mønstre og overbevisninger og implementeret et mindset der matcher dig nu og til din nye fremtid.

 • Kick-off online session + temabaseret gruppesession 
 • 1:1 sessioner - 3 sessioner af 90 min.
 • Masterclasses - i dit online arbejdsrum

2

Modul 2 - Byg fundamentet

Du får bygget et nyt solidt, bæredygtigt og meningsskabende fundament. Du får afdækket dit menings-DNA - det der skal til for, at du oplever mening, og som du kan navigere efter som et kompas. Så du lettere kan sætte en kurs, der er forankret i dine værdier og prioriteter fremfor normer.

 • Temabaserede gruppesessioner 
 • 1:1 workshop - 2,5 time
 • Øvelser i dit online arbejdsrum

3

Modul 3 - Sæt retning & strategi

Nu er du klar til at få retning på. Fri af mange af de gamle mønstre, der før formede og farvede dit udsyn, kan du nu se og løfte dit potentiale til helt andre højder. Vi kigger visionært og på dit potentiale, og så sætter vi konkrete mål som matcher dig og kan måles. Det samles i en strategi.

 • Temabaseret gruppe workshop 
 • 1:1 workshop - 2, time + 30 min opfølgning
 • Øvelser i dit online arbejdsrum

4

Modul 4 - Indre lederskab i praksis

Vi sætter handling på undervejs gennem forløbet, så du kommer igang med at praktisere dit indre lederskab løbende. Men i dette modul skaber vi en handlingsplan for at du når dine mål og gør det med dit nye mindset som professionel. 

 • Temabaseret gruppesession
 • 1:1 session - 1 time + 30 min. opfølgning
 • Fælles fejring ved afsluttet forløb

Din investering i et meningsfuldt arbejdsliv med fuld indflydelse

19.667 kl. inkl. moms

Kan betales i rater over 5 måneder. 

Lige nu får du 3 ekstra bonusser med gratis (se længere nede)

Sted

Forløbet foregår dels online i dit online arbejdsrum og lukket FB gruppe,
dels ved fysiske møder.

1:1 sessionerne i Modul 1 foegår hos Salig på Østerbro i København. 

De fælles arrangementer foregår dels online og dels fysisk hvor sted annonceres senere.

Der er også mulighed for udelukkende at mødes og arbejde online. I så fald bruger vi Zoom.

Salig, Østerbro i København

Salig, Østerbro i København

Det kan du forvente

 • Du finder ind til, hvad der giver mening for dig - dit menings-DNA - og hvad der står i vejen for dig dag.
 • Du får identificeret og sluppet de gamle mønstre og overbevisninger, som står i vejen for dig i dag. Du får integreret et nyt professionelt mindset, der giver dig et helt nyt, solidt forankret afsæt for dit professionelle virke.
 • Du får afklaret dine prioriteter og bliver i stand til at sætte grænser, så du rent faktisk får sat handling på din drøm om at skabe et arbejdsliv på egne præmisser.

Vil du kunne stå med fuld indflydelse og masser af mening

om bare få måneder?

Få en bunke ekstra bonusser med!

Disse bonuser kan du få med i prisen, hvis du tilmelder dig inden:

04
Days
08
Hours
46
Minutes
59
Seconds

Bonus - Ekstra Masterclasses

 1. 1
  Masterclass - om at sætte grænser autentisk, nemt og nærende 
 2. 2
  Masterclass - om at skabe et bæredygtigt arbejdsliv med Østens visdom 
 3. 3
  Masterclass - om tidens dominerende tendenser på arbejdsmarkedet

Sådan adskiller forløbet sig fra anden karriereudvikling

 • Vi bruger en 360 graders tilgang til udviklingen af dit som professionel
 • Min metode trækker på viden om underbevidsthedens betydning for vores adfærd. Den styrer mer end 90% af det vi gør. Derfor inddrages teknikker fra thetahealing som er ultra hurtige og effektive til at slippe mønstre og overbevisninger. Derved får du langt dyberevirkende og varige resultater med din forandring i dette mentorforløb.  
 • Du får et 1:1 forløb og et gruppeforløb med den synergieffekt det giver

Om mig

Hej! Jeg er Charlotte

Jeg har skabt min egen metode til karriereudvikling, fordi jeg oplevede, at den traditionelle tilgang var for snæver og derfor ikke kom i dybden, som er nødvendig for varig og dyb transformation.

Jeg ønskede at arbejde på en anden måde. Og jeg opdagede nogle teknikker, der kunne skabe den dybde og transformation, jeg ønskede at skabe for mine kunder.

Med thetahealing kan jeg effektivt, sikkert og blidt facilitere de transformationer af mønstre og overbevisninger, som ligger i underbevidstheden og ikke kan tilgås med de sædvanlige redskaber og logisk tænkning. Thetahealing har givet en total forandring i mit eget mindset og i mine kunders processer og resultater.

Jeg har også brugt – og bruger stadig – thetahealing i mit eget liv, hvor jeg har oplevet en komplet forandring. Jeg ved, hvad der skal til for at jeg oplever mening og jeg har det mindset, der har givet mig fuld indflydelse i mit (arbejds)liv.

Jeg døjer ikke længere med tvivl om årsagerne, og jeg spilder ikke tid på spekulationer men kommer til bunds i udfordringerne, får klarhed, forløser og får nyt perspektiv og handlekraft.

Det siger kvinder jeg har hjulpet

Jeg er blevet guidet kompetent gennem redskaber og metoder. Jeg har følt mig i trygge hænder og er blevet udfordret på min selvopfattelse og måden jeg håndterer hverdag, arbejde, børn, parforhold på. Charlotte havde en kærlig, men direkte måde at gå til mig på og formåede at presse mig derhen, hvor det gjorde en forskel og rykkede.

Jeanett K. Hansen, projektleder

Det har føltes meget meget naturligt at tale med Charlotte. Samtidig er hun meget professionelt, så man føler, at man går derfra med de rigtig værktøjer til at komme videre.

Lene Gertsen, projektleder

Jeg stod i at skulle håndtere frustrerende arbejdssituationer og afklare min motivation i arbejdet. Jeg ser mere positivt og optimistisk på min arbejdssituation nu - især i de situationer, som jeg tidligere så som udfordrende eller de-motiverende. Desuden har vi også vendt en række udfordringer af mere personlig karakter, som ikke vedrører arbejdet, men som alligevel var relevante at afklare. Jeg kan tage nogle beslutninger nu, som jeg før har været usikker overfor. Charlotte er en dejlig og forstående partner i processen - og det er fascinerende med hendes healing. 

Karen Boll, Forsker og underviser

Jeg vil anbefale Charlotte til alle, der har brug for at få styrket deres selvtillid og få ryddet op i en eller anden form for forvirring i deres liv - hvor de måske har fået placeret autoriteten over hvad de skal gøre uden for sig selv. Charlotte er en skarp og meget inspirerende samtale partner med et stort hjerte, som målrettet går efter at realisere sine ønsker i livet og kan hjælpe dig med at gøre det samme.

Gry Brøndum, journalist

Jeg havde brug for afklaring og hjælp til selvhjælp. Jeg var enormt ked af det, følte mig fortabt og ude af stand til at hjælpe mig selv videre. Jeg oplevede et markant stemningsløft, fornyet håb og konkrete værktøjer til ændret tankegang. Charlotte er meget klarsynet og bredspektret på samme tid, og jeg følte mig set og løftet. Charlotte bruger thetahealing. Hun guider og når hurtigt ind til kernen, og man skal være klar til at modtage hjælp og være så ærlige som mulig. 

Tanja Krabbe, sekretariatschef

Derfor skal du rykke nu

 • Hvis du tvivler på, om det er tid for dig. Hvad handler det så i virkeligheden om? Langt det meste vi fortæller os selv er underskyldninger, der kan dække over frygt eller overbevisninger som fx at det ikke er tilladt for netop dig at bede om mere eller noget andet, at have det godt, at få endnu mere ud af dit liv. Dette er selvfølgelig ikke sandt. 
 • Når du mærker nu, at du har brug for et skift, har du med stor sandsynlighed gået med behovene i lang tid. Spørg dig selv, hvor længe du vil leve på halvt blus, halv glæde, halv mening, halv indflydelse - eller mindre ? 1 måneder, 5 år, 10 år?
 • Hvad vil prisen være for dig, dit helbred, din familie og for resten af verden, hvis gør dig mindre, holder igen, tager til takke? 

FAQ

Hvorfor skal jeg investere selv, når min arbejdsgiver har noget udviklingstilbud?

Jeg har været til (erhvervs)psykolog, så hvordan er det her anderledes?

Jeg har ikke pengene lige nu

Jeg skal lige tænke over det

Hvis jeg ikke har tid lige nu

Hvis jeg ikke orker ikke at gå i dybden med alt det gamle

Jeg ved ikke om det lige er mig

Jeg skal lige have lidt ro på først

Jeg er allerede i gang med at søge andet arbejde, så jeg er i tvivl om det er for mig?

'Det er let at skabe dyb og varig transformation, når du ved hvordan, du får underbevidstheden med i processen. Det gør jeg.
Jeg hjælper dig med at få koblet bevidsthed og underbevidsthed i en integreret proces, der matcher dig.'

- Charlotte Krenk

Vigtigt om processen

Du er 100% med til at bestemme retningen for sessionerne, da din vilje og tilladelse er hele forudsætningen for hver session.
Tilsvarende er du selv skaber af din forandring. Jeg hjælper dig med at transformere overbevisninger og facilitere din proces, men det er dig der ansvarlig for at bruge de muligheder og det udbytte der kommer af sessionerne.

Hvorfor er det sådan?
Fordi løsninger kun virker og holder, hvis du selv har ejerskabet og dermed også ansvaret for dem.
>