fbpx

Forløb

Her finder du de forløb, jeg tilbyder.
Er der noget, du savner, skriv til mig. Så kan vi tage en snak ud fra din situation.

Bliv Boss i dit Arbejdsliv (nyt hold starter 2. april)

Et forløb, der giver dig magten og meningen (tilbage), så du kan forfølge din professionelle drøm, mens du forbliver tro mod dig selv.


Først når du har taget styringen over dit arbejdsliv, vil du med ro i maven og klarhed i hovedet kunne følge den retning, du tror på, og som giver mening for dig.


Gennem dette forløb, får du helt ny indsigt i dig selv og det, der driver dig og giver mening. Du får fjernet forhindringer, du end ikke anede, du havde. Du får det professionelle mindseet makeover, der skal til for, at du kan skabe det arbejdsliv, du drømmer om. 

Slip bagagen og nå nye, nærende højder

1:1 forløb, hvor du får sluppet den bagage, du endnu ikke har kunne slippe, og oplev at du når et nyt og højere niveau i dit (arbejds)liv.


Mange af de forhindringer, vi oplever i vores arbejdsliv, stammer i virkeligheden fra situationer, oplevelser og læring, vi har gjort os uden for arbejdslivet. Oftest før vi overhovedet var gamle nok til at arbejde.


Så vil du for alvor rykke i enten dit professionelle eller private liv, så er det her et afgørende skridt. Heldigvis behøver du ikke at pakke alt ud. Jeg guider dig til at komme frem til det væsentlige på en effektiv og nænsom måde og slippe det, der står i vejen. 

DKK 4.687 inkl. moms

Dit drive & dit potentiale - working breakfast + visionssession

Du får klarhed over: hvor du er nu, dit professionelle fundament, dit potentiale og dine 3 vigtigste udviklingspunkter


Dette forløb er for dig, som ønsker overblik over din situation og klarhed over, hvilken retning du skal gå. Du får et 360 graders billede af din situation nu, indsigt i det der driver dig (dit why) og dine værdier. Du får min sparring på dit potentiale + dine 3 vigtigste udviklingspunkter. Så du får nemmere ved at se vejen videre og træffe de vigtige beslutninger. 


For at kunne give dig det store udbytte, skal du forvente, at du skal forberede dig inden vi mødes. Første gang mødes vi over en lækker morgenmadsbuffet på Skt. Petri restaurant, æt på Nørreport Station i København. Næste gang i Saligslokaler på Østerbro. Morgenmadsbuffet er inkluderet.

DKK 4.987 inkl. moms

Afstresset & Afklaret

1:1 forløb der afstresser gennem krop og sind med super effektive men behagelige metoder.


Blid behandling for krop og sind med kombineret 3-i-1 behandling,
Zoneterapi & Thetahealing & Coaching samt støttende aromaterapi.

Så du kun behøver at komme ét sted og får en helstøbt, nærende og dybdegående behandlingsforløb.


Du får redskaber til at støtte dig i din proces mellem behandlingerne.

DKK 3.667 inkl. moms

Stressfri Nu

1:1 forløb hvor du får fundet og forløst indre stress og lære at håndtere ydre stress, så du kan leve stærkt, autentisk og stressfrit.


Du får afdækket årsagerne til din stress - de ydre og indre. Du får et klart billede af din nuværende mønstre. Vi får stillet ind på dine værdier og dit livsfundament, og jeg hjælper dig med at slippe de overbevisninger og mønstre, som ikke længere matcher det liv og dine værdier.


Jeg guider dig hele vejen igennem processen med konkrete råd, sparring og justering af mindset og vaner. Jeg coaching og redskaber inden for krops- og mindsetarbejde.

DKK 9.987 inkl. moms

>