fbpx

Fra Rastløs til Rolig

28 dages guidning til ro, nærvær og glæde

Få kontakt til din medfødte evne til at...

 • Leve i nærvær
 • Finde ro 
 • Lade op og få energi

Din investering  587 kr.

Du er her fordi

 • Du er træt af at føle dig rastløs og træt, og du savner nærvær, energi og glæde,
 • Du har svært ved at få handlet på dine behov i en hverdag, der kører derud af.
 • Du har måske ikke vidst, hvor du skulle begynde, for det er svært at overskue, hvad der passer til dig.
 • Det kan være, du har prøvet meditation, men det har virket svært og fremmed, så du tvivler på, om det er noget for dig.

Det her kursus er det bedste jeg kan give dig til at hjælpe dig med at få ro på, skabe nærvær og blive i stand til at lade op og få energi.  

Slut med at føle dig rastløs og træt

'Fra Rastløs til Rolig' løser din udfordring med at ville slippe rastløshed og ønske nærvær og energi - og være i stand til at handle på det! 

Kurset foregår som et 28 ugers guidet onlinekursus i mindfulness, som lærer dig at få ro på og lade op. Så du kan opleve nærvær og overskud. Samtidig guides du til at få skabt plads i din hverdag og gør det naturligt for dig at dyrke mindfulness.

Så du kan forsætte på egen hånd efter endt kursus - og resten af dit liv.

Fra Rastløs til Rolig er for dig, hvis du kan genkende:

 • Rastløshed: Du oplever energi, der er for urolig til at blive brugt til noget konstruktivt, og som gør det svært at slappe af og få ladet op.
 • Energiforladt: Det er svært at få hvilet ud, og du kan føle dig træt og udmattet, selv efter at have sovet.
 • Manglende nærvær: Tankerne kører afsted, og det er svært at holde fokus og slappe af i nærvær. Det giveren følelse af distance, som kan gøre dig trist og modløs.

En guidet rejse i overskuelige trin

Hver uge frigives den næste uges øvelser.
Hvert trin er tilpasset, så det er overskueligt og enkelt samtidig med,
at du får variationsmuligheder hen gennem forløbet.

Det kan du forvente

 • Opleve større indre ro - både i krop og sind
 • Styrket selvtillid og glæde, idet du kan opleve, at du (igen) kan påvirke din situation og skabe den forandring du ønsker og har brug for
 • Øget koncentrationsevne og nærvær med dem, du holder af
 • Mere energi som du kan bruge konstruktivt 
 • Bedre evne til at mærke, hvordan du har det, og hvad du har brug for

Skal du være den næste, der får et liv med masser af nærvær, indre ro og energi?

Klik på knappen herunder og start din rejse allerede i dag.
Du modtager en mail med login-informationer til dit online kursusrum.
Du får adgang til første modul med det samme, når du logger ind.

 Din investering  587 kr.

Sådan adskiller Fra Rastløs til Rolig sig

Mindfulness kan lyde som en dille eller noget, som hører til en bestemt livsstil. Dette kursus er derimod baseret på teknikker, der har videnskabelig effekt uden at gøre det kompliceret eller teoretisk. 

Kurset lægger vægt på effekt og enkelhed. Det er derfor også for dig, som har prøvet meditation før, men som ikke har synes det fungerede for dig, eller som ikke har kunnet holde ved. 

Strukturen i kurset og de enkelte øvelser gør det enkelt og lige til - uden dikkedarer. Kurset er tilpasset, så du får værdi uanset om du er nybegynder eller øvet

Sådan foregår kurset

Kurset foregår online, så du kan lave øvelserne, hvor og hvornår du vil. Så du kan passe det ind, når det passer ind i din hverdag.

Kurset løber over 28 dage fra den dag, du tilmelder dig kurset. Der er delt op i 4 moduler af 1 uges varighed, som frigives løbende. Du bevarer din adgang, så går du ikke i gang med det samme, så har du stadig adgang til materialet senere.

Du får serveret øvelserne i overskuelige bidder, der er let at gå til. Uden at skulle forholde dig til det hele på en gang.

Kursets længde er lavet så det svarer til den tid, det normalt tager at ændre en vane - og få en ny vane implementeret i dit liv.

Kurset gør dig således flyveklar, mens du lærer øvelserne. Så det vil føles naturligt for dig at praktisere mindfulness efter de 28 dage.

Helt konkret
 • Du investerer i kurset
 • Du får tilsendt log-in oplysninger på mail
 • Du følger linket ind på kursusplatformen, logger ind og der ligger introduktionen klar til dig.
 • Når du har være igennem introduktionen, kan du gå direkte videre til modul 1, som har den første uges øvelser klar til dig.
 • Når du har være igennem introduktionen, kan du gå direkte videre til modul 1, som har den første uges øvelser klar til dig.
 • Hver uge frigives et nyt modul med guidede meditationer og mindfulness øvelser. Du får tilsendt en mail med link til det næste modul, men du kan også gå ind på din platform direkte og tilgå de åbne moduler. 
 • Du får desuden løbende guidning i, hvordan du får din nye praksis ind i din hverdag, så det bliver mere og mere naturligt og nemt for dig at prioritere og forsætte efterfølgende.
 • Du kan altid kontakte mig, hvis du får brug for hjælp med øvelserne undervejs. 

 Min baggrund for at lave kurset

Jeg er certificeret YinMind instruktør, som er en fusion af den meditative yin yoga og mindfulness. Desuden er jeg uddannet coach med speciale i stress, thetahealer og zoneterapeut. 

Min mission er at hjælpe ambitiøs kvinder til at skabe et liv på deres egne præmisser, som giver mening og føles godt. Det betyder, at der både kan være plads til et ambitiøst arbejdsliv OG et nærværende og givende privatliv. 

Jeg tror på at forene viden og redskaber fra både Østen og Vesten, så vi kan blive endnu bedre til at leve et liv, hvor vi får mest mulig ud af vores evner, ressourcer og de muligheder vi skaber og tager. 

Oplev succes og mærk resultaterne

Fra første dag guides du blidt i gang med effektive mindfulness øvelser. Så du kan få oplevelsen af, at meditation kan være enkelt og lige til at gå til. Du vil fra første dag begynde at styrke dit nærvær og overskud med øvelser, der er lette at gå til.

I takt med at du bliver fortrolig med mindfulness, får du nye øvelser, som åbner op for flere måder at praktiskere mindfulness på. Det sikrer variation og giver dig muligheden for at vælge ud, hvad du synes tiltaler dig mest.

Du får løbende tip til, hvordan du holder motivationen og får skabt plads og tid i dine vanlige rytmer, så det kan blive en naturlig del af dit liv fremover at lade op, skabet dit eget overskud og styrke dit nærvær.

Hvis du får brug for yderligere assistance, så kan jeg tilbyde 1:1 coaching undervejs. Kontakt mig for et høre nærmere.

Tag det afgørende skridt nu, fordi...

 • Forskning viser, at vores krop ikke restituerer ved det, vi sædvanligvis kan forbinde med afslapning som fx at sidde eller ligge på sofaen, se TV, læse en bog. Vores krop har brug for restitution for at genoplade og genopbygge energi og sørge for at vores krop fungerer, som den skal. Så længe du er i et højt gear, og ikke kan falde til ro på en måde, der restituerer, bygger du affaldsstoffer, stresshormoner mv. op i kroppen og svækker yderligere dit udgangspunkt for at få ro på og lade op.
 • Forskning viser også, at mindfulness er en meget effektiv måde at få din krop til at restituere. Gennem mindfulness øger du dit energiniveau, din koncentrationsevne og derved dit nærvær. Samtidig dæmper mindfulness dit stressniveau, angst og forbedre din søvn og dit humør.
 • Der er en særlig rabat lige nu, så køb det nu og start når du har tid.

Start et liv fyldt med ro, nærvær og energi nu

Få din guidede rejse nu. 


Skal dette være din virkelighed om lidt?

>