fbpx

Om Thetahealing

Thetahealing er en af mine vigtigste metoder.
Her fortæller jeg, hvad thetahealing er, og hvordan det foregår hos mig.

Hvad er thetahealing?

Thetahealing er en teknik, der gør det muligt at fremme thetabølger i hjernen. Thetabølger forbindes bl.a. med læring og langtidshukommelsen. I praksis betyder det, at thetahealing teknikken er meget effektiv til bl.a. at skabe forbindelse til de erfaringer, vaner og overbevisninger, som ligger lageret i vores dybe hukommelse og underbevistheden. Noget som ellers kan være vanskeligt og langsommeligt arbejde.

At vores tanker påvirker både vores mentale og fysiske helbred er ikke længere et spørgsmål om tro – heller ikke i en vestlig sammenhæng. Der er beviser på, at tanker direkte påvirker vores fysiske krop helt ned på celle og dna-niveau. Dette beskrives inden for feltet epigenetik.

Arbejdet med overbevisninger og vaner er noget, som længe har været anerkendt som essentielt for at ændre vores adfærd, men metoderne har ofte krævet lange forløb som har krævet meget tid og mange kræfter. Thetahealing teknikkerne giver muligheder for at arbejde i kortere forløb og skabe kvantespring inden for tilstande, som omfatter netop mønstre, overvisninger, vaner og erfaringer, som ikke umiddelbart er tilgængelig med bevidstheden og den logiske sans og vilje.

Hvordan virker det?

Thetahealing kan bruges ved fysisk møde eller på afstand. Det virker lige godt. 

Det kan være en udfordring for den fornuftsprægede hjerne, som ikke er vant med og endnu ikke har fuld tillid til energiens redskaber. 

Jeg har dog arbejdet med dette i mange år og ved det virker, uanset om du tror på det eller ej.

Forklaring på, hvorfor det virker, finder du i kvantefysikken. Det er slet ikke mit domæne at forklare, men slå det op, hvis det er dit behov. Eller hav tillid og mærk selv effekterne på egen krop. 

Sådan foregår det hos mig

Jeg mødes ikke længere fysisk - det har intet med Corona at gøre. Det er udelukkende for at ære mine egne behov og tilgang. Jeg guider kvinder til at finde og leve den mest nærende, højeste og mest kærlige vej, så derfor skal jeg selvfølgelig gøre det samme.

Thetahealing indgår primært hos mig, når jeg arbejder i forløb 1:1 direkte med dig. Det vil sige i modsætning til online kurser. 

Men principielt er tilgangen den samme.

En typisk proces foregår sådan her:
 1. 1
  Vi taler sammen over telefonen. Du sidder eller ligger et behageligt sted, hvor du ikke bliver forstyrret. En session tager typisk 1-1,5 time med mindre andet er aftalt. 
 2. 2
  Du giver tilsagn om, at jeg må lave en læsning af dig. Jeg går ind i en meditativ tilstand som også påvirker dig i dit energifelt. Så vi begge er i thetahjernebølger. Nogle mærker det som en let summen andre gør ikke. Det ene er ikke bedre end det andet. Det er blot forskelligt.
 3. 3
  Jeg laver en læsning og deler med dig undervejs, hvad jeg ser, hører eller mærker. Vi taler sammen undervejs, men ikke så meget som du måske har prøve med en traditionel terapeut eller psykolog. Men vi arbejder sammen om at finde det mest væsentlige for dig her og nu. Det er altid det, du er klar til, som kommer op. Det er som lag på et løg. Derfor er det også en proces, som kræver at vi er åbne over for, at det kan tage lidt andre veje, end vi først havde troet eller tænkt os.
 4. 4
  Vi ser enten ind i potentialer eller udfordringer. Afhængigt af hvad vi arbejder med og hvad der kommer op. Vi finder ind til rødderne af de udfordringer, du har. Det kan være både fra nuværende og tidligere liv, det kan være overbevisninger du selv har lært eller som er gået videre i generationer. Det er blot eksempler her på, de mange mulige ting, der kan komme op. Jeg finder, forløser og transformere det, du er klar til - med din tilladelse og kun med din tilladelse. Med transformationen får du nye, støttende overbevisninger som matcher der hvor du er og der hvor du skal hen - igen med din tilladelse og accept. Jeg sender healing og hjælper dig med at genfinde de styrker du rummer. Det hele foregår med intentionen om at det sker for alles højeste og bedste. Altid.
 5. 5
  Jeg afslutter med rensning og afrundende kort samtale.

Vigtigt at vide og huske

Det er vigtigt at forstå, at med thetahealingen arbejder vi i underbevidstheden. Du skal derfor ikke forvente, at kunne huske eller forstå altid. Det er ikke din logiske hjernes domæne - og det er faktisk det der en del af pointen.

Derfor får du heller ikke hverken lyd- eller videooptagelser af sessionerne. Da vi ikke ønsker at genkalde eller genskabe de gamle overbevisninger. 

Alt det vi arbejder med i sessionen arbejder videre i dig på den højeste og bedste måde. Det betyder ikke, at det altid er nemt. Der kan komme forløsninger i form følelser eller kortvarig opblusning af fysisk symptomer på tidligere reaktioner. Det er helt normalt. Det vil igen være individuelt og er ikke udtryk for om sessionen har været god eller ej. 

Du skal regne med at kunne være træt, mere tørstig og mere sensitiv umiddelbart efter en session. Giv derfor dig selv plads til at hvile og gøre det, du har brug for. Ikke en pakke to-do liste umiddelbart efter. Det vil være min klare anbefaling.

>