fbpx

Sådan arbejder jeg 

Unveiling to set free

Jeg ser igennem dine slør og facilitere din transformation fra fastlåst til fri. 

Jeg trækker på metoder og redskaber fra thetahealing, clairvoyance, coaching, æteriske olier, yinyoga og mindfulness.

Min tilgang - unveiling to set free

Min tilgang at bruge mine stærkeste evner, så du kan finde og bruge dine stærkeste evner nærende og kærligt. 

En af mine absolutte styrker er, at jeg kan se igennem sløret hos dig. Jeg kan se ind bag sløret, af det, der står i vejen for dig, og jeg kan hjælpe dig med at transformere det til visdom og muligheder, som er i tråd med dit sjælskald.  

Jeg kan se og forstå sammenhængene mellem enkeltdelene, og derfor kan jeg guide dig til at finde og følge den vej, som er den meste nærende, harmoniske, autentiske og kærlige for dig. Det betyder, at jeg altid tager udgangspunkt i dig. Jeg trækker de redskaber og ressourcer ind, som giver mest mening og næring til at støtte dig præcis, hvor du er og hvor du skal hen.

Jeg forener kontraster til harmoniske helheder, og derfor kan jeg være din katalysator, når du vil have tendens til at blive overvældet og gå i stå. Jeg kan være den kærlige hånd på din skulder, der får dig til at falde til ro og sætte farten ned, når der er brug for, at du giver plads til at lytte og reflektere og hvile i processen. Og jeg kan hjælpe dig til at overkomme modstand og frygt, så du får handlet på dit potentiale, din drømme og dine dybeste behov.

Jeg kan være den afbalancerende kraft i din proces. Jeg kan se, hvad der mangler eller er for meget af for at skabe nærende harmoni, jeg kan lære dig at selve kunne gøre det.  

At skabe harmonisk helhed gennem forening af kontraster

Alt hvad jeg laver har en rød tråd af forening. 

Det handler om forening af kontraster til en harmonisk helhed, som bliver nærende, bærende og forløsende.

Forening af det maskuline og det feminine.
Forening af intuition og fornuft.
Forening af det indre og det ydre.
Forening af det mentale, det åndelige og det fysiske.
Foreningen af helheden og detaljen. 
Foreningen af fortid og fremtid i nuet.

Min mission er..

At hjælpe kvinder med at få det fundament, det fokus og det mindset, der skal til for, at de tør træde frem og blive synlige og skabe mere, vildere og mere værdifuldt end de selv havde turde drømme om, da de stadig var pæne, perfektionistiske og pleasende piger og siden kvinder.

Der er en lang tradition for at kyse og kue, latterliggøre og lange ud efter kvinder, der vover at gøre væsen af sig og stikke næsen frem. Særligt hvis kvinderne tillader sig at gøre det, på deres egen måde – på deres egne præmisser.

Den tradition skal brydes. For vores alles skyld.

En del af min mission er derfor også at fremme fællesskab og solidaritet med fokus på en større, mere kærlig og skabende bevidsthed.

Mit drive er en blanding af mine egne erfaringer og en dyb intuitiv viden om mit sjælsformål.

Sådan arbejder jeg - det praktiske

Jeg arbejder kun i forløb - enten i form af online kurser eller forløb 1:1. Du kan læse om det aktuelle muligheder her på hjemmesiden. 

Grunden til at jeg kun arbejder forløb, og ikke enkeltsessioner, er, at jeg ønsker, at du skal være nået til et sted, hvor du vil give dig hen til den proces der altid er forbundet med at nå den grad af resultater, som jeg faciliterer. 

Den vej jeg guider dig til er ikke quick-fixes. Her arbejder vi ikke med lappeløsninger, hurtige løsninger eller symptombehandling. Jeg er altid meget dedikeret og går i dybden. Og da jeg arbejder uden fra energetiske principper, så ser jeg alt som en udveksling, hvor der skal være balance.

Så du skal være et sted, hvor du kan føle dig commit til dig selv og din proces. Det oplever jeg først rigtig tillades, når du investerer i din proces. Så kan du fuldt ud slippe at evaluere og være i meta-mode i den enkelte session. 

De fleste synes det er en investering - og det kan for nogen kræve et tilløb. Og det er okay. Jeg ser det som en naturlig del af processen. Du skal ville dig selv, ville dit behov, ville dit sjælskald og ikke mindst kunne mærke et match med mig og min tilgang, før vi sammen kan skabe de resultater, som jeg VED er mulige. 

Så er du klar?

Så tag et kig på mine ydelser og se, hvad der er det rette match for dig.

Du er også velkommen til at skrive til mig, hvis du har brug for et afklaringskald. Skriv til mig her.

Udvalgte metoder og redskaber jeg bruger

>