Thetahealing – Charlotte Krenk

Thetahealing

Få adgang til underbevidstheden.
Få transformeret mønstre og overbevisninger.
Få de svar du ikke finder andre steder og få dyb healing.

Om thetahealing

Thetahealing er en teknik, der gør det muligt at fremme thetabølger i hjernen. Thetabølger forbindes bl.a. med læring og langtidshukommelsen. I praksis betyder det, at thetahealing teknikken er meget effektiv til bl.a. at skabe forbindelse til de erfaringer, vaner og overbevisninger, som ligger lageret i vores dybe hukommelse og underbevistheden. Noget som ellers kan være vanskeligt og langsommeligt arbejde.

At vores tanker påvirker både vores mentale og fysiske helbred er ikke længere et spørgsmål om tro – heller ikke i en vestlig sammenhæng. Der er beviser på, at tanker direkte påvirker vores fysiske krop helt ned på celle og dna-niveau. Dette beskrives inden for feltet epigenetik.

Arbejdet med overbevisninger og vaner er noget, som længe har været anerkendt som essentielt for at ændre vores adfærd, men metoderne har ofte krævet lange forløb som har krævet meget tid og mange kræfter. Thetahealing teknikkerne giver muligheder for at arbejde i kortere forløb og skabe kvantespring inden for tilstande, som omfatter netop mønstre, overvisninger, vaner og erfaringer, som ikke umiddelbart er tilgængelig med bevidstheden og den logiske sans og vilje.

Her bruger jeg thetahealing

>