fbpx

Yin Mind undervisning

Ro. ​Nærvær. Restitution. 

Det oplagte valg i en travl hverdag

Vi lever i en tid og kultur med et fokus, som fremmer en ubalanceret levevis.
Effektivitet, målrettethed og produktivitet er plusord - det der udløser anerkendelse, status og belønning i s samfund. Så det bliver det, vi alle sammen måles op imod. Det bliver op til os selv at opdage og aktivt gøre plads til åndehuller og nærende aktiviteter, som kan give os den fysisk og mentale balance, som vi ikke ellers får. 

Yin Mind er...

En fusion af den meditative yin yoga og træning af nærvær og væren gennem mindfulness.
Gennem yin yoga stillinger får du stimuleret den del af nervesystemet, som beroliger, sænker pulsen og styrker vigtige kropsfunktioner som fordøjelse, søvn og heling. Gennem mindfulness meditationer og øvelser får du styrket din medfødte evne til nærvær, observation, væren, at modtage og reflektere.

Min baggrund

Jeg er certificeret yinmind instruktør fra Yoga Vesterbro.
Jeg har dyrket yoga i mere end 20 år, idet jeg startede med at dyrke den dynamiske yang yoga, Astanga, da den kom til Danmark. Siden har jeg bevæget mig over i mere meditative yogaformer med fokus på ikke at præstere men i højere grad på at styrke en bevidsthed om egen krops behov og udtryk.

Du kan forvente

Min tilgang i YinMind er som i alt andet – holistisk, autentisk og åbenhed for det, der opstår og udvikler.

Hos mig kan du forvente at få trænet din medfødte evne til nærvær og styrket din forbindelse til din krop og intuition. Gennem mindfulness sætter vi tempoet ned og forløser, hvad der må komme op af fysiske eller følelsesmæssige blokeringer og uro.

Vi får givet kroppen ro, mens bindevæv og led renses og styrkes. Jeg bruger mindfulness meditationer både til ro og fordybelse, men også til at invitere dig til refleksion, så du kan blive bevidst og udvikle dig ud over måtten og klassens varighed.

Endelig vil du kunne opleve, at jeg inddrager rene æteriske olier til at styrke nærvær, balance og fremme effekten af yinmind-praksissen

>