Zoneterapi – Charlotte Krenk
Holistisk Coach, Mentor & Terapeut

Zoneterapi

Zoneterapien har sin oprindelse flere steder i verden og går flere tusind år tilbage i tid, med forsat udvikling af teknikkerne. Der er flere forklaringer på, hvordan teknikken virker, de fleste af dem udfordrer vores vestlige forståelse af fysiologi men passer fint med den holistiske forståelse af krop og univers, som findes i Asien.

Zoneterapi består af tryk på specifikke zoner på fødder, hænder, ansigt eller øre. Hvilke steder som bruges afhænger af tradition og formål. Jeg bruger zoneterapi under fødderne, hvilket er meget effektivt og er oplagt også at kombinere med æteriske olier, som også i mange tilfælde anvendes under fødderne.

Zoneterapi er i sig selv en holistisk behandlingsform, der tager udgangspunkt i en helhedsforståelse af kroppen. Det betyder også, at der tales bredere om livsstil bl.a. kost, fysisk bevægelse, rygning og sociale relationer. Det anses ikke som en svaghed, at resultaterne ikke altid kan isoleres til zoneterapiteknikken, fordi det netop er en pointe, at der samtidig arbejdes med personens egne ressourcer og evner til at hjælpe på sin egen tilstand.

Her bruger jeg  zoneterapi

Afstresset & Afklaret
>