Cookie- og privatlivspolitik – Charlotte Krenk

Cookie- og privatlivspolitik

Ejeroplysninger

Charlotte Krenk Coaching, Oehlenschlægersgade 40 5. th., 1663 København V

CVR nr. 29298025

Hjemmeside: www.charlottekrenk.com

 

Om brug af cookies

Denne hjemmeside benytter cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

http://minecookies.org/cookiehandtering

Formålet med cookies på min hjemmeside

  • Gemme dine indstillinger
  • Trafikmåling og statistik
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

  • Facebook
  • Google Analytics

Kommentarer afgivet af brugere/besøgende

Når besøgende skriver kommentarer på hjemmesiden www.charlottekrenk.com, indsamler Charlotte Krenk Coaching de data, som vises i kommentarformularen samt den besøgende IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

 

Persondatapolitik

Følgende datapolitik gælder for Charlotte Krenk Coaching

Indsamling, behandling og opbevaring af persondata

Personoplysninger afgives ikke til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke til det. Jeg indsamler ikke personoplysninger uden, at du selv har givet mig disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. 

Indsamling af oplysninger sker dels for at kunne levere de købte ydelser, det vil sige skabe fundamentet for selv rådgivningen, terapien og coachingen. Dels sker indsamling af tekniske hensyn for at kunne gennemføre køb, forbedre ydelserne til fremtidige kunder og – hvor kunden har givet samtykke – til at kunne markedsføre ydelserne.

Ved levering af ydelser

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I forbindelse med afvikling af sessioner købt hos Charlotte Krenk Coaching nedskriver jeg noter, som er relevant for levering af ydelsen. Disse nedskrives direkte i digital journaliserings system

EasyMe, hvor data er sikret med personligt login. Charlotte Krenk Coaching har indgået databehandleraftale med EasyMe efter gældende regler fra Datatilsynet og Dansk Lov.

Ingen oplysninger deles med tredjepart. Disse oplysninger vil blive slettet umiddelbart efter afslutning af den ydelse, hvori sessionen indgår og noterne er tilknyttet, med mindre kunden selv udtrykkeligt giver udtryk for, at vedkommende ønsker den gemt til eventuelt senere opfølgende sessioner. I så fald aftales præcis hvor længe noterne gemmes og aftalen registreret skriftligt sammen med de journaliserede noter. De kan desuden til enhver tid slettes før endt forløb, såfremt kunden ønsker det. For yderligere information om sikring af data i forbindelse med journalisering kontakt Charlotte Krenk på mail@charlottekrenk.com

Ved sessioner som gennemføres via telefon eller digitale tjenester Zoom eller Skype, accepterer kunden ved aftale om afvikling af sessioner via disse medier, at samtalerne forgår på denne måde. Charlotte Krenk afgiver løfte på tro og love om, at disse samtaler ikke optages eller på anden måde gøres til genstand for arkivering.

I forbindelse med indgåelse af køb accepterer kunden, at Charlotte Krenk Coaching registrerer og anvender de faktureringsoplysninger, som er udleveret af kunden og på kundens eget ansvar. Charlotte Krenk Coaching anvender regnskabsprogrammet Dinero til fakturering og har indgået databehandler aftale med Dinero som lever op til gældende regler hos Datatilsynet og Dansk Lov. Faktureringsoplysninger vil blive gemt i op til 3 år efter den leverede ydelse med henblik på at sikre dokumentation for regnskab og bogføring.

Charlotte Krenk Coaching anvender den digitale e-mailtjeneste MailChimp til registering af navn og e-mailadresser på de kunder, som på eget initiativ henvender sig med ønske om at få nyheder og ydelser fra Charlotte Krenk Coaching. MailChimp anvendes til kommunikation med kunder. I forbindelse med opskrivning – og inden registreringen gennemføres oplyses brugeren/kunden om, at de opskriver sig til at modtage relevante nyheder og i enhver e-mail som brugeren/kunden modtager, gøres der opmærksom på og med direkte mulighed via link, at vedkommende kan afmelde sig al fremtidig kontakt på øjeblikkelig vis. Skulle der opstå problemer i den forbindelse bedes Charlotte Krenk Coaching kontaktes på mail@charlottekrenk.com

Kontaktformular på hjemmesiden

Ved anvendelse af kontaktformularen anvendes navn, e-mailadresse og det tekstindhold, som brugeren selv skriver, udelukkende for at kunne besvare den pågældende henvendelse. Herefter slettes alle data umiddelbart.

Til kontaktformularen bruges WordPress plug-in Contact 7.

 

Ret til indsigt og klage

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Kontakt

Hvis du har nogen spørgsmål vedrørende ovenstående eller ved besøg på min hjemmeside mail@charlottekrenk.com

 

Indeværende politik er senest opdateret 23. maj 2018