fbpx

Hej! Jeg er Charlotte Krenk

Jeg er spirituel mentor for professionelle for kvinder med ambitioner, som brænder for at bidrage - men ikke vil betale med deres helbred eller relationer.

Selv er jeg multipassioneret solopreneur, solomor og vild med at søge ny og dybere viden for at hjælpe kvinderne på min vej.

Jeg arbejder som...

Sprituel Mentor for professionelle kvinder med vægt på at kombinere no-nonsense karriereudvikling med en spirituel og helhedsorienteret tilgang til mennesket. Jeg trækker på viden og teknikker inden for personlig udvikling, spiritualitet, energi, mindset og sundhed, der trækker på rødder i både Østen og Vesten. Kontakt mig for en uforpligtende afklarende samtale

Transformativ Thetahealer for kvinder, som har brug for hjælp til at løse knuder i livet, kroppen, karrieren eller andre steder. Jeg bruger thetahealingens teknikker til at skabe forbindelse til den universelle visdom og energi, hvorfra jeg hjælper dig med at identificere, fortolke og forløse det, der ligger i vejen og på vejen for dig. Jeg bruger også zoneterapi og rene æteriske olier som støtte i behandlingerne, hvor det giver mening. Kontakt mig for en uforpligtende afklarende samtale

YinMind underviser hvor jeg kombinerer den meditative yin yoga med mindfulness og bruger æteriske olier (fordi jeg ikke kan lade vær). Denne praksis er det perfekte redskab i et liv, der leves i vores hurtige, digitaliserede og præstationsprægede kultur og samfund. Læs nærmere og book din plads her - det foregår i Nordsjælland.

doTERRA Wellness Advocate hvor jeg underviser og sælger de reneste æteriske olier og kosttilskud, som gør det nemt og behageligt at leve et stærkt og sundt liv - inden for helt almindelige rammer. Så du kan have overskud til at folde dig ud, mens hverdagen glider let. Kontakt mig hvis det kalder eller se min olieshop.

Mine venner kender mig blandt andet for...

At gå efter mine drømme, have en nybyggers optimisme og gå-på-mod, når det gælder flytning og renovering af mine skiftende boliger og for at have så alsidige interesser, at en studievejleder ville blive søsyg alene ved tanken om at navigere med dem alle, som jeg netop ønsker.

Min egen rejse...

omfatter blandt andet mere end 14 års erfaring som medarbejder i private virksomheder og offentlige arbejdspladser. Jeg kender indgående til konsekvenserne af ikke at lytte til min krop, at tvivle og tøve i at gå med passionen og intuitionen.

Jeg har både haft stress og depression. Jeg har været kronisk syg i en lang årrække og ved alt om, hvordan det er blevet parkeret af det etablerede system og skulle forsøge at navigere som normal i sociale sammenhænge, når du føler dig som en skygge af dig selv eller ikke ved, hvad fremtiden bringer for dig.

Jeg ved også, hvad det vil sige at blive ”forført” til at blive på en arbejdsplads med udsigt til en drøm, som aldrig blev, og hvordan du kommer videre uden at være bitter på dig selv eller andre.

Jeg har prøvet at føle mig til grin, da jeg opdagede, at jeg var blevet underbetalt – eller som det hedder på nutids-arbejdsgiver-lingo: ikke havde synliggjort mine kvalifikationer ligeså tydeligt som den yngre, dårligere kvalificerede, nyansatte mandlige medarbejder. Det har jeg i øvrigt skrevet et blogindlæg om her.

OG det vigtigste af alt. Jeg har vendt alle mine erfaring og opbygget solide kompetencer i at hjælpe andre med at gøre det samme.

Jeg kender og kan skabe den frigørelse og transformation, der følger af at vende disse situationer (og mange andre), lære af dem og bruge dem som katalysator for karrieredrømme, bedre helbred, sunde relationer, styrket selvrespekt og alt det andet, som livet handler om.

Min mission er..

At hjælpe kvinder med at få det fundament, det fokus og det mindset, der skal til for, at de tør træde frem og blive synlige og skabe mere, vildere og mere værdifuldt end de selv havde turde drømme om, da de stadig var pæne, perfektionistiske og pleasende piger og siden kvinder.

Der er en lang tradition for at kyse og kue, latterliggøre og lange ud efter kvinder, der vover at gøre væsen af sig og stikke næsen frem. Særligt hvis kvinderne tillader sig at gøre det, på deres egen måde – på deres egne præmisser.

Den tradition skal brydes. For vores alles skyld.

En del af min mission er derfor også at fremme fællesskab og solidaritet med fokus på en større, mere kærlig og skabende bevidsthed.

Mit drive er en blanding af mine egne erfaringer og en dyb intuitiv viden om mit sjælsformål.

Kvalifikationer ( altså dem jeg har papir på )

>