fbpx

Hej! Jeg er Charlotte Krenk

Jeg er coach og mentor for professionelle for kvinder med ambitioner, som brænder for at bidrage - men ikke vil betale med deres helbred eller relationer.

Selv er jeg passioneret solopreneur, solomor og vild med at søge ny og dybere viden for at hjælpe kvinderne på min vej.

Min egen rejse...

omfatter blandt andet mere end 14 års erfaring som medarbejder i private virksomheder og offentlige arbejdspladser. Jeg kender indgående til konsekvenserne af ikke at lytte til min krop, at tvivle og tøve i at gå med passionen og intuitionen.

Jeg har både haft stress og depression. Jeg har været kronisk syg i en lang årrække og ved alt om, hvordan det er blevet parkeret af det etablerede system og skulle forsøge at navigere som normal i sociale sammenhænge, når du føler dig som en skygge af dig selv eller ikke ved, hvad fremtiden bringer for dig.

Jeg ved også, hvad det vil sige at blive ”forført” til at blive på en arbejdsplads med udsigt til en drøm, som aldrig blev, og hvordan du kommer videre uden at være bitter på dig selv eller andre.

Jeg har prøvet at føle mig til grin, da jeg opdagede, at jeg var blevet underbetalt – eller som det hedder på nutids-arbejdsgiver-lingo: ikke havde synliggjort mine kvalifikationer ligeså tydeligt som den yngre, dårligere kvalificerede, nyansatte mandlige medarbejder. 

OG det vigtigste af alt. Jeg har vendt alle mine erfaring og opbygget solide kompetencer i at hjælpe andre med at gøre det samme.

Jeg kender og kan skabe den frigørelse og transformation, der følger af at vende disse situationer (og mange andre), lære af dem og bruge dem som katalysator for karrieredrømme, bedre helbred, sunde relationer, styrket selvrespekt og alt det andet, som livet handler om.

Kvalifikationer ( altså dem jeg har papir på )

>