fbpx

Lad dig inspirere!

Skønne kvinder jeg har hjulpet skriver...

Det var en skøn oplevelse og en befriende at slippe gamle overbevisninger. Jeg søgte oprydning i relationer, og jeg har faktisk fået et bedre helbred og få en god stabil økonomi. I forvejen frygtede jeg om det ville virke - men det virkede hver gang - og jeg fortsætter klart, da det har givet mig så meget på så kort tid. Klart en god investering. Du skal igennem ting i livet - men det er det hele værd. Gør det - gør det! 

Jasmin, Phd

Det har været overvældende og succesfuldt.

Jeg startede med at søge hjælp til at finde en god work/life balance med et nystartet job. Forløbet endte med primært at handle om mit privatliv og finde ind til mine værdier. Det var essentielt for, at jeg til sidst kom ind til kernen ,i hvad jeg skal gøre for at finde min work-life balance.

Jeg er kommet nærmere følelsen af, at have fundet mit egentlige potentiale, som jeg aldrig har turde sige eller ønske højt. Jeg har fået meget mere ud af dette forløb, end jeg havde forestillet mig! 

Marie Louise Larsson, Eventchef

Jeg havde brug for afklaring og hjælp til selvhjælp. Jeg var enormt ked af det, følte mig fortabt og ude af stand til at hjælpe mig selv videre. Jeg oplevede et markant stemningsløft, fornyet håb og konkrete værktøjer til ændret tankegang.

Charlotte er meget klarsynet og bredspektret på samme tid, og jeg følte mig set og løftet. Hun guider og når hurtigt ind til kernen, og man skal være klar til at modtage hjælp og være så ærlige som mulig. 

Tanja Krabbe, Sekretariatschef

Det har føltes meget naturligt at tale med Charlotte. Samtidig er hun meget professionelt, så man føler, at man går derfra med de rigtig værktøjer til at komme videre.

Lene Gertsen, Projektleder

Jeg stod i at skulle håndtere frustrerende arbejdssituationer og afklare min motivation i arbejdet. Jeg ser mere positivt og optimistisk på min arbejdssituation nu - især i de situationer, som jeg tidligere så som udfordrende eller demotiverende.

Desuden har vi også vendt en række udfordringer af mere personlig karakter, som ikke vedrører arbejdet, men som alligevel var relevante at afklare. Jeg kan tage nogle beslutninger nu, som jeg før har været usikker overfor.

Charlotte er en dejlig og forstående partner i processen - og det er fascinerende med hendes healing. 

Karen Boll, Forsker og underviser

Jeg vil anbefale Charlotte til alle, der har brug for at få styrket deres selvtillid og få ryddet op i en eller anden form for forvirring i deres liv - hvor de måske har fået placeret autoriteten over hvad de skal gøre uden for sig selv. Charlotte er en skarp og meget inspirerende samtale partner med et stort hjerte, som målrettet går efter at realisere sine ønsker i livet og kan hjælpe dig med at gøre det samme.

Gry Brøndum, Journalist

Jeg er blevet guidet kompetent gennem redskaber og metoder. Jeg har følt mig i trygge hænder og er blevet udfordret på min selvopfattelse og måden jeg håndterer hverdag, arbejde, børn, parforhold på. Charlotte havde en kærlig, men direkte måde at gå til mig på og formåede at presse mig derhen, hvor det gjorde en forskel og rykkede.

Jeanett K. Hansen, Projektleder

>